Een cadeau met inhoud

Relatiegeschenk

Het vinden van een passend relatiegeschenk waarmee u zich écht onderscheidt, is voor veel bedrijven een lastige klus. Met een kistje wijn, een mooie kandelaar of pennenset bent u niet echt origineel en krijgt uw gebaar niet de aandacht die het verdient. Voordat u het weet, wordt uw met zorg uitgezochte cadeau verloot tijdens de kerstborrel op het kantoor van uw gewaardeerde klant.
Hoe dan wel? Hoe laat u blijken dat u uw klanten koestert en investeert in de relatie? Immers, bestaande klanten behouden en zorgen dat ze weer bij u terugkomen, is de makkelijkste manier om voor meer omzet te zorgen. Het is een investering die zich vanzelf terugverdient.

Een relatiegeschenk met inhoud
Een magazine met relevante en waardevolle inhoud is een passend en origineel alternatief. Een mooi vormgegeven blad dat aansluit bij de interesses van uw doelgroep. Dat leuk is om te lezen en waar de lezer wijzer van wordt. U onderstreept hiermee op overtuigende wijze de toegevoegde waarde van uw product of dienst en versterkt de reputatie van uw bedrijf. Magazines met kwaliteit hebben aantoonbaar effect op klantenbinding en leiden op die manier tot klantentrouw en vervolgopdrachten.

Inspiratie nodig?
Blader eens door ons voorbeeldmagazine.