Team van specialisten

Over ons

MKB-magazine is een initiatief van tekstschrijver Ans Meiborg en vormgever Marije Scheffer. In samenwerking met andere tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en drukkers maken zij magazines op maat.

Ans Meiborg
Ans Meiborg heeft meer dan 20 jaar ervaring als communicatieadviseur en tekstschrijver.  Zij werkte voor grote bedrijven, ministeries en provincies maar ook voor kleine organisaties zoals adviesbureaus, belangenbehartigingsorganisatie of coöperaties. De laatste jaren werkt zij veel voor bedrijven in het MKB. De mentaliteit van de MKB-ondernemer bevalt haar goed. Gedreven, eigenzinnig en resultaatgericht.
In de loop der jaren heeft zij zich steeds meer toegelegd op het schrijven van tekst. Gewoon, omdat het kan en omdat ze dit zo leuk vindt. Als adviseur is zij gewend om marketing- en communicatiedoelen te vertalen naar praktische uitvoering. Verdiept zich snel en vakkundig in de meest uiteenlopende onderwerpen en vertaalt globale ideeën naar concrete artikelen en rubrieken. Schrijft helder, overtuigend en effectief.

Marije Scheffer
Ervaren vormgever die vanuit haar  bedrijf Pineapple Graphics de grafische vormgeving verzorgt van marketingcommunicatiematerialen voor o.a. MKB-bedrijven en sportorganisaties. Van flyers, brochures, websites, magazines, logo’s tot huisstijlen. Marije werkt snel, is flexibel en zeer resultaatgericht. Zij staat voor een professioneel magazine dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf en uw doelgroep aanspreekt. Een creatieve, oplossingsgerichte doener die de abstracte ideeën vertaalt naar vorm.